Mimarlık Fakültesi Dekanlığı'nın Uzaktan Öğretim İle İlgili Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz;

Ülkemizde ve dünyada yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle 12 Mart 2020 tarihinde üniversitelerimizde eğitim-öğretime ara verilmiş olup 23 Mart 2020 tarihinden itibaren, eğitim-öğretimin kesintiye uğramaması için uzaktan eğitim süreci başlatılmıştır.

Bu süreçte öncelikle evde ve sağlıklı kalmanızı istiyoruz. Çevremize ve kendimize yardımcı olmak için en büyük sorumluluğumuz evlerimizde kalmak, bu dönemi değerlendirmek için kişisel gelişimimize odaklanmaktır. Bu süreci,  kendinizi geliştirmek için bir fırsata dönüştürmeniz, mesleki yaşamınızda kullanmak zorunda olduğunuz programları öğrenmeniz ve geliştirmeniz, akademik okumalarla ufkunuzu genişletmeniz en büyük dileğimizdir. Bununla birlikte eğitiminize kesintisiz devam etmeniz için de çabamız sürmektedir.

Sizleri bu süreçte eğitim anlamında destekleyebilmek için Bahar yarıyılı için tanımlı tüm teorik dersleriniz haftalık olarak https://erudm.erciyes.edu.tr/ eğitim portalı üzerinden sürdürülecektir. Uygulamalı dersler ve özel değerlendirmeli dersler ise yaz aylarında belirlenecek  takvim içinde sıkıştırılmış bir program çerçevesinde  gerçekleştirilecektir.  Bahar döneminde önemli bir kısmını tamamladığınız uygulamalı ve özel değerlendirmeli derslerinizin, belirlenmiş olan konuları değişmeyecektir. Bu nedenle projelerinizi ve diğer uygulamalı derslerde verilen ödevlerinizi geliştirmeniz, yaz aylarında gerçekleştirilecek yoğunlaştırılmış programda sizi rahatlatacaktır.

Aşağıda yer alan linkte Mimarlık Bölümü ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinin teorik ve uygulamalı derslerin yürütülmesine dair detaylar  liste halinde verilmiştir. Staj takviminde ise endişelenmeyin, güncellenmiş akademik takvime uyulacaktır.

Süreçten sizleri haberdar etmeye devam edeceğimizi belirterek, şahsım ve tüm akademik kadrom adına  çalışmalarınızda başarılar diliyor, bu zorlu dönemi hep birlikte atlatacağımıza olan inancımızı koruyoruz.

Yeniden buluşuncaya kadar sağlıkla kalın.

Prof. Dr. Gonca BÜYÜKMIHÇI