ProCE Gayrimenkul Geliştirme Yarışması

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından beşincisi düzenlenecek olan ProCE Gayrimenkul Geliştirme Yarışması ülkemizde lisans seviyesinde yapılan ilk gayrimenkul geliştirme yarışmasıdır. Yarışmacılar 4-6 kişilik takımlar halinde katılırlar. Takımlarda inşaat mühendisliği, mimarlık, işletme, ekonomi, muhasebe, uluslararası ticaret, maliye, işletme mühendisliği, çevre mühendisliği, gayrimenkul geliştirme, peyzaj mimarlığı ve şehir bölge planlama bölümlerinden 2. , 3. ve 4. Sınıf öğrencileri yer alabilirler.
Yarışmanın ana amacı teorik olarak birçok bilgiyle donatılan öğrencilerin, bu bilgileri uygulayabilmeleridir. Yarışmacılar proje geliştirme ve yatırım konusunda yaratıcılıklarını ortaya koyacak fırsatlar bulacaklardır. Amaç farklı disiplinlerden birçok öğrencinin bir araya geldikleri bu yarışmada takım olmayı, projenin tasarımından yapımına ve değerleme aşamasına kadar çevresiyle uyum içerisinde olan bir yapı ortaya koymayı öğrenmeleridir. Yarışma kapsamında verilecek online seminerler sayesinde, proje hazırlama sürecinde yarışmacılara jüriler ve BÜYAP tarafından yol gösterilecek, karşılaştıkları zorluklarla baş etmelerine yardımcı olunacaktır. Bunların yanında gelişmekte olan gayrimenkul sektörü, çevre dostu ve sürdürülebilir yapılar alanında öğrencilerin ufkunun genişlemesi için bilgiler sağlanacaktır.
ProCE’20 Gayrimenkul Geliştirme Yarışmasına başvurmak için son tarih 20 Ekim.

Ödüller
1. 3000₺ + DenizGYO staj imkanı
2. 2000₺ + ULI etkinliklerine ücretsiz katılım hakkı
3. 1000₺