Öğretim Elemanlarımızdan Araş. Gör. Dr. Fulya ATARER'in ve Öğrencilerimizin Başarısı

Non-Architecture platformu tarafından düzenlenen "Form Follows Life-Reinventing Cities" isimli uluslararası mimarlık yarışmasına katılan Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Fulya Atarer, Fakültemiz Mimarlık Bölümü 4.sınıf öğrencilerinden Enes Çınar, Tahir Geçgel ve Fakültemiz Mimarlık Bölümü mezunlarından Mimar Ahmet Öğüt'ten oluşan ekip, Londra şehir merkezinde 2030-2050-2080 yılları için tasarlanan yeni kent merkezi keşiflerini ifadelendirdikleri 'Things that Glow' isimli projeleriyle toplam 800 ekibin katıldığı değerlendirme sürecinde 34 finalist ekip arasından son 7 ye kalarak, ilk 2 projenin ardından 5 eşdeğer mansiyon ödülünden birini almaya hak kazanmıştır.

Finalist ve ödül alan projeleri incelemek için; non-a.com/category/form-follows-life/

09 Ekim 2024 Çarşamba