TÜBİTAK 3005 Başarısı

Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Selman SEVİNDİK’in yürütücülüğünü üstlendiği “Geçici Barınmadan Kalıcı Çözümlere: Afet Sonrası Kullanılan Konteynerlerin Yeniden Kullanım ve Dönüşüm Stratejileri” başlıklı projemiz, AFAD ile işbirliği içinde yürütülmek üzere TÜBİTAK 3005 - Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje ekibinde fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Atacan AKGÜN, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk BAYRAM ve Araş. Gör. Dr. Fulya ATARER, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe PEKDOĞAN, ve AFAD Kayseri İl Müdürü Rifat GENÇ araştırmacı olarak yer almaktadır.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

15 Ekim 2024 Salı